Inclusief ontwerp voor duurzame bedrijven

Graag ontwerp ik voor duurzame bedrijven en organisaties zoals Van de Poll Projecten, Energy Learning Community, Stichting Het Roois Landschap en IVN Sint-Oedenrode.

Digitaal toegankelijke documenten gemeenten en bedrijven

Sinds 2018 zijn overheden verplicht voor iedereen digitaal toegankelijke websites, applicaties en documenten te publiceren en per 2025 gaat dit ook gelden voor (kleinere) bedrijven. Om gemeenten en straks bedrijven hierin te faciliteren volgde ik een paar trainingen bij een bedrijf dat gemeenten en bedrijven hierin adviseert en traint. In de ontwerpfase houd ik rekening met de juiste structuuropbouw wat nodig is om het document goed te kunnen voorlezen en gebruikers niet de weg kwijt raken.

Duurzaam ondernemerschap

Het gaat me zeer aan het hart te merken hoe de natuur achteruitholt. Hieruit komt ook mijn drive voort om me in te zetten voor een duurzame wereld. Om dit kracht bij te zetten ben ik bomenpartner van Trees for All.

Trees for All plant namens mij en mijn klanten bomen in Nederland en elders in de wereld.
 Want per verkregen opdracht doneer ik gedurende drie jaar in totaal 450 bomen in Nederland, ook projecten in Brabant, en in andere delen van de wereld. 

Zo dragen mijn klanten en ik samen bij aan herstel van wereldwijde biodiversiteit.

Door bomenpartner te zijn compenseer ik de CO2 die ik uitstoot. En ik zet nog een stapje meer: ik bankier groen, heb een groene provider en ik gebruik zoveel mogelijk een groene zoekmachine. En mijn klanten adviseer ik voor duurzaam papier en dragers te kiezen.

Graag sparren over een duurzame huisstijl voor je bedrijf?