Over mij

Inspiratie

Ik ben dol op de natuur en geef wandelexcursies als IVN-natuurgids. Ik wandel heel graag in de bergen en ook daar haal ik mijn inspiratie uit. Een van mijn andere liefhebberijen is kunst kijken; ronddwalen in musea en op festivals, heel inspirerend! En omdat je nooit te oud bent om te leren, ben ik me aan het ontwikkelen in de kunst van illustreren en grafiek (etsen, linosnede). 

Creativiteit en ervaring

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven en loopbaan. Als kind al vond ik het geweldig om te tekenen en kleuren, te haken en te breien en mijn eigen truien te ontwerpen.

Ook in mijn werk als jeugd- en jongerenwerker zocht ik steeds een creatieve insteek, of het nu ging om het bedenken van leuke, avontuurlijke activiteiten voor kinderen en tieners of om de opmaak van pr-materiaal. Als sociaal-cultureel werker heb ik met veel plezier verschillende projecten opgezet en gecoördineerd zoals een kringloopwinkel met hobbywerkplaatsen en cursussen voor volwassenen.

Na mijn studie Visuele Communicatie aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, heb ik met een compagnon dertien jaar een eigen ontwerpbureau gerund, gespecialiseerd in logo’s en huisstijlen. Sinds zes jaar heb ik mijn eigen bedrijf. Met mijn creativiteit en ervaring help ik bedrijven hun identiteit te versterken en deze met trots uit te dragen.

En wat is jullie verhaal?