Snelzink

Snelzink is een groothandel in dakmaterialen. Het bedrijf onderscheidt zich door een enorme hoge servicegraad en levert uitsluitend kwaliteitsproducten. Het DNA van Snelzink bestaat uit de behoefte om eenieder zo 'snel' mogelijk van dienst te zijn.

Huisstijl
Op basis van het al bestaande logo heb ik de huisstijl van Snelzink ontworpen: een krachtige en nononsense uitstraling. Snelzink heeft een vliegende start gemaakt waarbij allerlei communicatiemiddelen nodig zijn waaronder bus- en gevelbelettering, advertentie en stationary.

Geweldig inlevingsvermogen
'Ik ben als startende ondernemer bij Connie terecht gekomen niet wetende wat het woord 'huisstijl' precies inhield. Er ging voor mij een hele wereld open waar zelfs niet opvallende kleine details zichtbaar werden en hoe belangrijk die uiteindelijk zijn om eenheid te krijgen in de uitstraling van mijn bedrijf. Ik heb grote bewondering voor de rust, tijd, en het inlevingsvermogen waar Connie over beschikt om perfect aan te voelen wat wij willen uitstralen. Hier wordt ze inmiddels betiteld als onze 'huisstijlkoningin'. Ik zou zonder twijfel Connie adviseren aan potentiële klanten!'
Patrick van Erp | Snelzink